FEGARBEL EN ENECO SLEUTELEN SAMEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST


Exclusieve samenwerking

Fegarbel zet in op duurzaamheid en CO2-reductie en heeft daarom een partnership gesloten met energiebedrijf Eneco, wat een primeur is voor onze sector! Deze exclusieve samenwerking is niet alleen goed voor het milieu, maar levert Fegarbel-leden ook heel wat interessante voordelen op: een competitieve prijs, een transparante energiefactuur en een verlaagde prijs op het privé-verbruik van elke werknemer van een aangesloten Fegarbel-lid.


Samen het verschil maken

’Duurzame energie voor iedereen’ en ‘samen met haar klanten het verschil maken’, dat is in een notendop de missie van Eneco. Eneco levert energie (gas en elektriciteit) en produceert 100% groene energie uit duurzame bronnen zoals zon en wind. Zij is sinds 2003 actief in België en kreeg intussen het vertrouwen van meer dan 4.000 bedrijven en 300.000 particuliere klanten. Eneco heeft nu al 75 windmolens en heel wat grote zonne-installaties in België. Tegen 2016 wil het bedrijf 100% van zijn groene energie lokaal produceren.


Meer informatie

Binnenkort wordt u telefonisch gecontacteerd door Eneco met meer informatie over deze samenwerking en uw voordelen. Om dit gesprek zo vlot mogelijk te laten verlopen, raden wij u aan uw laatste eindafrekening bij de hand te houden. Zo kan uw jaarlijks energieverbruik snel in kaart gebracht worden en uw concreet voordeel hierop bepaald worden.
U kunt zelf ook altijd contact opnemen met Eneco via het nummer 015 29 96 00.