Beste Lid,

Veel van onze leden zoeken leuke en vooral blijvende gadgets om aan hun klanten te schenken bij een aankoop, bij opendeur dagen of voor het nieuwe jaar.
Een sleutelhanger is een van de beste reclamemiddelen want deze wordt elke dag opnieuw, meermaals per dag gezien, gedurende vele jaren. Omdat klassieke sleutelhangers weinig praktisch nut hebben, komen ze echter vaker in een lade terecht dan aan de sleutels van uw klant.
Met de Spotty sleutelhanger die we voor onze leden geselecteerd hebben is dit anders. Omdat Spotty er voor zorgt dat verloren sleutels terug bij de eigenaar terechtkomen, vaak zelfs binnen het uur (zie deze test), zullen uw klanten deze wel aan hun sleutels bevestigen en dus jarenlang dagelijks uw firmanaam zien. Met wat geluk demonstreren ze uw innovatief cadeautje ook nog eens hun aan vrienden. En als ze de sleutel van hun wagen, fietsdrager of trekhaak snel terugkrijgen bij verlies op reis zullen ze u extra dankbaar zijn.

U kunt via de Spotty webshop deze sleutelhangers bestellen aan speciale Fegarbel voorwaarden. Daarbij kunt u één zijde van de sleutelhanger (de “Fegarbel zijde” in de stalen die u gekregen heeft) volgens eigen wensen laten uitvoeren.